fbpx
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Σεπτέμβριος 20, 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Website Development
ΠΕΛΑΤΗΣ
Κώστας Στεφ. Τσίπηρας

01. Η πρόκληση και η λύση

Αναλάβαμε τη ανά κατασκευή της Ιστοσελίδας  της tsipiras.gr, σε νέο μοντέρνο και πιο επαγγελματικό  design που ανταποκρίνεται στο ύφος των προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία Κώστας Στεφ. Τσίπηρας & Συνεργάτες, Μηχανικοί – Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, πρωτοπόροι στη κατασκευή Βιοκλιματικών και αυτόνομων κτιρίων σε όλη την Ελλάδα.

Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν βοηθήσει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, συνέπεια και εχεμύθεια, παραδίδοντας πάντα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και διατηρώντας παράλληλα ένα προσιτό κόστος υπηρεσιών.

Η νέα σελίδα πλήρως συμβατή με κάθε συσκευή (κινητό,tablet)  σχεδιασμένη με τεχνολογίες που αύξησαν θεαματικά την γρήγορη φόρτωση της κάθε σελίδας που επισκέπτονται οι ενδιαφερόμενοι , έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα που ζητούσε η εταιρεία για την Ιστοσελίδα της.

02.Διαδικασία και υλοποίηση

  • Υλοποίηση σε WordPress
  • Παραμετροποίηση εικαστικού
  • Σύνδεση με Social Pages.
  • Ομοιόμορφη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

03. Το επιθυμητό αποτέλεσμα

Σε συνεχή συνεργασία με το πελάτη, αποδώσαμε στο μέγιστο το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόσο σε αισθητική αλλά και σε λειτουργικότητα του Website.