fbpx
ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Intelligent Ecommerce Growth Platform, access the globe .

Με χαρά σας ανακοινώνουμε μια νέα, πολλά υποσχόμενη δυναμική συνεργασία, με την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα Digital Marketing της Releva, η οποία φέρνει την επανάσταση στην εγγυημένη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε ύστερα από πολύ προσεγμένη μελέτη των δυνατοτήτων ανάπτυξης της κάθε επιχείρησης, μέσα από την ενσωμάτωση της στην All in One Intelligent πλατφόρμα Ecommerce Growth, αλλά και τον χωρίς περιορισμό λειτουργιών και εργαλείων αυτοματισμών που σας προσφέρουμε, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η εγγυημένη ανάπτυξη σας.

Πλέον η επιχείρησή σας έχει τον σωστό συνεργάτη δίπλα της, με τα σωστά εργαλεία που προσαρμόζονται στους δικούς σας στόχους και απαιτήσεις χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένες γνώσεις, αυτοματοποιώντας εργασίες και λειτουργίες που θα σας φέρουν νέους πελάτες αλλά θα δείξετε και την εκτίμηση σας στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας.

ALL IN ONE SOLUTION

Γιατί να μας επιλέξετε ως λύση για την ανάπτυξη των πωλήσεων σας;

Είναι μια μοναδική πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης RevOps, που βελτιστοποιεί την εμπειρία των πελατών και μετατρέπει κάθε e-shop σε “μηχανή” υψηλών μετατροπών και πωλήσεων!

Χρησιμοποιεί έξυπνα βήματα προγνωστικής ανάλυσης για να διατηρήσει την αύξηση των εσόδων, να επιτύχει τους στόχους μάρκετινγκ οποιουδήποτε καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου και να αυξήσει τα έσοδά του κατά περισσότερο από 30%.

Μόνο τον προηγούμενο μήνα, προσεγγίσαμε περισσότερους από 2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, στείλαμε περισσότερα από 15 εκατομμύρια email και δημιουργήσαμε τζίρο πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τους πελάτες μας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας μία διαδικασία γρήγορης και συνεχούς ανάπτυξης, καθώς και εύχρηστα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των ποσοστών μετατροπών, των μεγεθών των καλαθιών και των εσόδων.

Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά των πελατών σας και χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη Τεχνητή Νοημοσύνη στον κόσμο, βοηθάμε σε 24ωρη βάση τα e-shop να λύσουν προβλήματα, όπως η εγκατάλειψη του καλαθιού και η πρόβλεψη των επόμενων αγορών των χρηστών. Επίσης, προτείνουμε στρατηγικές μετά την αγορά και σχεδιάζουμε την εξατομίκευση και επαναστόχευση ανώνυμων επισκεπτών, με καινοτόμο και πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο.

Η πλατφόρμα (επανα)στοχεύει χρήστες σε όλα τα κανάλια, χρησιμοποιώντας προηγμένο προγραμματισμό δράσεων και αυτοματισμό λειτουργιών.

Η πλατφόρμα καταγράφει κάθε:
• προβολή σελίδας
• κλικ
• μετατροπή
• αγορά

Παρέχει visual analytics για τα πιο σημαντικά KPIs:
• έσοδα
• μέσο μέγεθος καλαθιού
• μέσες αγορές
• ανώνυμη βάση χρηστών
• συνδρομητές
• εγγραφές

Επίσης, παρέχει πληροφορίες για το πώς να βελτιώσετε τα παραπάνω, με βάση προηγούμενες πρακτικές, δοκιμές και δεδομένα.

Η λύση αυτοματισμού Τεχνητής Νοημοσύνης all-in-one σαςπαρέχει 99,9% uptime, με αξιοπιστία εφάμιλλη της Google και αξιολογεί την πρόθεση του χρήστη να αγοράσει, μόλις 30ms μετά την προβολή, ή την αναζήτηση κάθε προϊόντος. Στο επόμενο κλικ ο χρήστης θα δει σχετικά προϊόντα, αφού δεν απαιτούνται δεδομένα αγορών για να λειτουργήσει η recommendation engine της πλατφόρμας!

AUTO PILOT

Auto Pilot a Deep Machine Technology

Η All in One πλατφόρμα  βασίζεται σε Zero και first-party data, δίνoντας έμφαση στην τήρηση των ρυθμίσεων του απορρήτου των χρηστών, τις ενημερώσεις των browser και τις κανονιστικές αλλαγές. 

Συνεργαζόμαστε ήδη με περισσότερα από 100 brands και βοηθάμ τους πελάτες μας να επιτύχουν πάνω από 20% αύξηση εσόδων με τη λειτουργία προτεινόμενων προϊόντων, περισσότερο από 20% αύξηση στα ποσοστά μετατροπών, περισσότερο από 20% αύξηση εσόδων από banner και email και πάνω από 20% αύξηση στο μέσο μέγεθος του καλαθιού.

Επιπλέον θα είμαστε μαζί με την Releva στην eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να συναντήσετε την ομάδα μας που θα παρουσιάσει την εταιρεία και την “one-stop” λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

ECOMMERCE INTERGRATIONS

Πλατφόρμες E shop που υποστηρίζουμε