Τι προσφέρει η νέα μας υπηρεσία
Level SiteΓνωρίζοντας τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης για την σωστή και επαγγελματική της προβολή στο Internet, σχεδιάσαμε για όλους εσάς αυτή την υπηρεσία.Δημιουργούμε για εσάς 1 πλήρη εταιρικό ή προσωπικό Web site, πλήρως λειτουργικό από την πρώτη στιγμή που εμείς θα το ενεργοποιήσουμε.Εφόσον επιλέξετε το εικαστικό σας και ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μας στέλνετε κείμενα φωτογραφίες και μενού και αναλαμβάνουμε εμείς να ανεβάσουμε το αρχικό υλικό σας ώστε να ναι το συντομότερο δυνατόν έτοιμη η νέα σας επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Επαγγελματικό με
μοντέρνο σχεδιασμό Web site.Γνωρίζοντας τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης για την σωστή και επαγγελματική της προβολή στο Internet, σχεδιάσαμε για όλους εσάς αυτή την υπηρεσία.Δημιουργούμε για εσάς 1 πλήρη εταιρικό ή προσωπικό Web site, πλήρως λειτουργικό από την πρώτη στιγμή που εμείς θα το ενεργοποιήσουμε.Προτείνουμε σε εσάς 1 πλήθος από έτοιμα εικαστικά / Themes μέσα από τα οποία επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει.

Βασισμένο σε WordPress

Χρησιμοποιούμε το πιο ευρέως γνωστό σύστημα διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιούν τα περισσότερα Web sites, εξασφαλίζοντας την εύκολη διαχείριση, με δυνατότητες επεκτασιμότητας όποτε το θελήσετε.

Online έτσι απλά!

Επιλέγοντας το design που ταιριάζει καλύτερα στα προϊόντα και υπηρεσίες σας, απλά μας στέλνετε το υλικό σς και εμείς το δημοσιεύουμε για εσάς, άμεσα μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά δεδομένα.

Responsive Design

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των έτοιμων εικαστικών μας, υψηλής αισθητικής και σχεδιασμού το οποίο ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις.

Το υλικό σας

Εσείς μαζεύετε το αρχικό υλικό σας από μενού, φωτογραφίες και κείμενα και εμείς αναλαμβάνουμε την δημοσίευσή τους στην νέα σας Ιστοσελίδα.

Ασφάλεια & υποστήριξη

Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την ενημέρωση & συντήρηση του Website σας με νέες αναβαθμίσεις κλπ.

Προσθήκη επιπλέον λειτουργιών

Ολοκληρώθηκε το Design αλλά θέλετε επιπλέον λειτουργίες για την Ιστοσελίδα σας; Ενημερώστε μας τι ακριβώς χρειάζεστε και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος αλλά θα αναλάβουμε και την προσθήκη αυτών.

Δωρεάν φιλοξενία

Η υπηρεσία Level Site, προσφέρεται με δωρεάν φιλοξενία για όλη την διάρκεια της παραμονής της σε αυτή. Σας προσφέρουμε διαχείριση μέσω cpanel, email accounts, καθημερινό backup και συνεχή υποστήριξη.

Δωρεάν Sssl Certificate

Η νέα σας ιστοσελίδα θα λειτουργεί με https:// δίνοντας αέρα ασφάλειας στους επισκέπτες σας, αλλά και καλύβουμε και τον πιο σημαντικό παράγοντα που ζητά η Google για σωστή κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ευελιξία που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Όλες οι υπηρεσίες και εφαρμογές μας, διακρίνονται για την ευελιξία και προσαρμογή τους στις δικές σας ανάγκες.

Αγοράστε τώρα την υπηρεσία

€ 240
/ έτος

Level Site

  • Δωρεάν φιλοξενία : Ναι (1GB)
  • Υλοποίηση σε WordPress
  • Responsive Design
  • Υποστήριξη & ασφάλεια
  • Ανέβασμα του αρχικού υλικού σας
  • Δωρεάν Domain : Όχι
  • Δωρεάν ssl certificate: Ναι
  • C panel πρόσβαση : Όχι
  • Κύκλος χρέωσης : Ετήσιος

Εγγραφή
στο ενημερωτικό μας δελτίο

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις.

νέα μας Τελευταία νέα, προσφορές και υλοποιήσεις μας.

14Αυγ, 2018
0

Ενημέρωση ημερομηνιών διακοπών Αύγουστος 2018

Αγαπητοί μας πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι από 18 / 8 / 2018 εώς 08 / 9 / 2018 η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή λόγω διακοπών. Αιτήματα υποστήριξης θα εκτελούνται το συντομότερο δυνατον με προτεραιότητα την επίλυση τυχόν προβλημάτων.