fbpx
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Με απλά βήματα
χτίζουμε την επιτυχία!

arrow
01
Συζητάμε το έργο σας

Συζητάμε εκτενώς το έργο σας, με όλες τις απαιτήσεις σας σε λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα για να έχετε ότι ζητάτε.

arrow
02
process2
Έρευνα και προεργασία

Μέσα από τα στοιχεία που μας δώσατε, σας δίνουμε την πρόταση μας για το έργο σας με ότι θέλετε εσείς λειτουργικά και αισθητικά.

03
process3
Υλοποίηση και παράδοση

Μέσα από την συνεχή μας επικοινωνία, υλοποιούμε και σας παραδίδουμε το έργο σας, με όσα έχουν συμφωνηθεί να υλοποιηθούν.

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας
Μιλάμε με αποδείξεις

Μετράμε μόνο επιτυχίες!

Η πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή επιτυχημένων e-shop, μας καθιστά  No1 στην επιλογή σας για την κατασκευή του δικού σας E-shop

Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τη κατασκευή, υποστήριξη και προώθηση e-shop μας έχει δώσει όλες τις γνώσεις και εργαλεία για να εγγυηθούμε την σίγουρη επιτυχία του δικού σας  e-shop.

Είμαστε ο σύμμαχος σας στην δική σας επιτυχία. Παραμένουμε συνεχώς δίπλα σας και σας βοηθάμε στη σωστή και σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρισης σας, αλλά και στην επερχόμενη αύξηση των πελατών και εσόδων σας.

Μηχανογράνωση Εταιρειών

Η πολυετή εξειδίκευσή μας στις εφαρμογές μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης επιχειρήσεων με αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις λογισμικού, τεχνογνωσίας καθώς και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την εξ’ ολοκλήρου ανάπτυξη οποιουδήποτε IT project.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, αναδειχθήκαμε σε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες πληροφορικής, ενώ το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε, εμπλούτισε το πελατολόγιο μας με μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύτηκαν.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη με άμεση απόκριση τόσο στους μεταπωλητές μας όσο και στους τελικούς πελάτες. Έχουμε πραγματοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις πανελλαδικά και παράλληλα έχουμε αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο μεγαλώνει και επεκτείνεται συνεχώς.

Εξειδικευμένη Υποστήριξη

Η ομάδα των τεχνικών μας απαρτίζεται από πλήρως εξειδικευμένους Τεχνικούς και προγραμματιστές, έτοιμους να προσφέρουν την υποστήριξη τους σε κάθε πελάτη μας σε κάθε επίπεδο υποστήριξης (Εξοπλισμού / Εφαρμογών)

Προσφέρουμε εξειδικευμένη Τεχνική υποστήριξη για κάθε σας πρόβλημα.

  • Τεχνική Υποστήριξη E-shop κάθε πλατφόρμας commerce.
  • Τεχνική υποστήριξη Εφαρμογών / Λειτουργικών συστημάτων.
  • Τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού και  περιφερειακών.
  • Τεχνική υποστήριξη εφαρμογών μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων.

Τι είναι το SEO Optimization;

Ως όρος το Seo Optimization αναφέρεται στην βελτιστοποίηση στην κατάταξη αποτελεσμάτων αναζήτησης σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google, Bing, /yandex κλπ.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση στο Seo Optimization έχει βοηθήσει εκατοντάδες πελάτες μας να ανεβάσουν το  e-sop / Website τους στη πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης σε Google Search κλπ.

Οι Seo experts μας, αφού αναλύσουν το περιεχόμενο και τη δομή των εφαρμογών σας, έρχονται με ένα πακέτο λύσεων και αλλαγών / διορθώσεων, το οποίο σας εγγυάται ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Custom Web Development

Χρειαζόσαστε υλοποίηση εφαρμογής η οποία θα υλοποιηθεί από την αρχή μόνο για εσάς, η οποία δε θα βασίζεται σε κάποια έτοιμη πλατφόρμα / CMS?

Η έμπειρη ομάδα μας η οποία απαρτίζεται από  προγραμματιστές / Developers με εξειδίκευση στην υλοποίηση πολύπλοκων εφαρμογών είναι στη διάθεσή σας για να υλοποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή εσείς θέλετε.

Δεν υπάρχουν όρια στο τι θέλετε να υλοποιηθεί. Υλοποιούμε τις πιο δύσκολες και πολύπλοκες εφαρμογές που θα μας ζητηθούν χωρίς να θέτουμε όρια στην υλοποίηση της οποιαδήποτε εφαρμογής.

Χρειάζεστε Digital Marketing

Το  Digital Marketing είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρισης.

Η σωστή προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας, χρειάζεται να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό στο Digital Marketing το οποίο θα σας φέρρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με αύξηση πελατολογίου και πωλήσεων των προϊόντων σας.