fbpx
faq

Συχνές ερωτήσεις
Απαντήσεις σε απορίες

Διαδικασίες ενεργοποίησης Συνδρομητικού E shop

Επισκεφτείτε τα προτεινόμενα demo μας, που βλέπετε στη σελίδα των Συνδρομητικών πακέτων E shop και βλέπετε προτεινόμενα  theme στο τέλος της σελίδας, επιλέγετε όποιο σας αρέσει για την υλοποίηση του Woocomerce eshop σας. Μας ενημερώνετε ποιο επιλέξατε (όνομα theme / demo)   στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από τα διαθέσιμα Συνδρομητικά μας πακέτα στα σχόλια της παραγγελίας σας. Αν θέλετε κάποιο άλλο εικαστικό απλά στείλτε μας στα σχόλια σας  το  σύνδεσμο(link). Μόλις λάβουμε τη παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, θα ενεργοποιήσουμε τη φιλοξενία σας με το όνομα (domain) που επιλέξατε δωρεάν ή αν ήδη έχετε όνομα κατοχυρωμένο θα χρησιμοποιηθεί αυτό που δηλώσατε.

Επεξήγηση Χαρακτηριστικών
 1. Δωρεάν φιλοξενία  : Σε όλα μας τα πακέτα, η φιλοξενία παρέχεται δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα η υπηρεσία παραμένει ενεργή.
 2. Υλοποίηση σε Woocommerce : Η υπηρεσία μας προσφέρεται με υλοποίηση της Ιστοσελίδας σας, με το παγκοσμίως γνωστό CMS ( Content Management System) WordPress+Woocommerce. Μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και υλοποίησης ιστοσελίδων, eshop  και εφαρμογών, με πληθώρα εργαλείων για την υλοποίηση κάθε λειτουργικότητας που απαιτεί ο κάθε πελάτης για την Ιστοσελίδα του. Πολύ εύκολη στη διαχείρισή της, αλλά και στην ενημέρωση του περιεχομένου και προϊόντων / παραγγελιών της χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού.
 3. Resposnsive Design : Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι πλήρως συμβατές για εμφάνισή τους σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης που θέλει να δει τη σελίδα σας από υπολογιστή, κινητό ή Tablet.
 4. Υποστήριξη και ασφάλεια : Η συνδρομητική μας υπηρεσία, υποστηρίζεται πλήρως και συνεχώς από το εξειδικευμένο μας προσωπικό, ώστε να διατηρούμε ενημερωμένη την Ιστοσελίδα σας και τις εφαρμογές αυτής, διατηρώντας την ασφαλή και πλήρως λειτουργική στο μέγιστο βαθμό, αποφεύγοντας έτσι λειτουργικά προβλήματα από μη σωστά ενημερωμένες εφαρμογές τα οποία μπορεί να επιφέρουν πολλαπλά προβλήματα ασφαλείας για την ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενο αυτής.
 5. Βασικές ρυθμίσεις για το eshop σας : Η προσφορά μας περιλαμβάνει το ανέβασμα του αρχικού σας υλικού και προϊόντων σας, ικανό να θεωρηθεί το eshop σας ολοκληρωμένο και έτοιμο να βγει Online. Επίσης θα γίνουν οι ρυθμίσεις πληρωμών και αποστολών από εμάς βάσει των οδηγιών σας. Αν το αρχικό σας υλικό / προϊόντα είναι πολύ μεγάλο σε δεδομένα(κείμενα και φωτογραφίες), επιλέγουμε υλικό το οποίο θα είναι αρκετό ώστε το eshop σας να είναι δομικά ολοκληρωμένο, και τα υπόλοιπα προϊόντα ανεβαίνουν από εσάς με την καθοδήγηση και εκπαίδευση που θα σας παρέχουμε.
 6. Δωρεάν Domain : Ναι (.gr) : Στο συνδρομητικό μας πακέτο, παρέχουμε δωρεάν την κατοχύρωση αλλά και την κάθε ανανέωση του Domain (.gr) που θα επιλέξετε για την υλοποίηση της Ιστοσελίδας σας, όσο χρόνο η υπηρεσία διατηρείται ενεργή από εσάς.
 7. Skroutz.gr : Ναι : Εγκαθιστούμε  skroutz xml για την εισαγωγή του  eshop σας σε Skroutz / Bestprice και υλοποιούμε την διασύνδεση του καταστήματός σας.
 8. Πιστωτική : Στη προσφορά μας, συμπεριλαμβάνεται η διασύνδεση του eshop σας με πιστωτική κάρτα συνεργαζόμενων τραπεζών (Πειραιώς, Eurobank, Viva Payments, MyPos  κλπ.).
 9. Μία σελίδα ταμείου : Σε όλα τα εικαστικά που σας προτείνουμε,  η 1 σελίδα ταμείου ολοκλήρωσης παραγγελιών του πελάτη, είναι μία από τις βασικές μας υλοποιήσεις ώστε να μη χάνεται πελάτες από τις χρονοβόρες διαδικασίες παραγγελίες σε πολλά βήματα, τα οποία κάνουν πολλούς πελάτες να φεύγουν από το κατάστημα και να μην ολοκληρώνουν τη παραγγελία τους.
 10. Δωρεάν ssl certificate : Παρέχουμε δωρεάν ssl certificate για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε ενεργή την υπηρεσία, για να είναι ασφαλή τα δεδομένα και η ιστοσελίδα σας, παρέχοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη περιήγησης των επισκεπτών σας, στην Ιστοσελίδα σας.
 11. Expert Seo : Εγκαθιστούμε επαγγελματικό εργαλείο ” Yoast Seo Pro” το οποίο σας βοηθάει στην καλύτερη κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης, με πολλές λέξεις κλειδιά και συμβουλές για να αυξήσετε το Seo  της σελίδας σας, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τις αναζητήσεις του Google.
 12. C panel πρόσβαση  : Η υπηρεσία μας είναι συνδρομητική και δεν παρέχεται πρόσβαση σε Backup, Cpanel κλπ. Φυσικά για οποιοδήποτε αίτημά σας που αφορά την φιλοξενία σας, όπως ( η δημιουργία νέων email, η επαναφορά backup κλπ), γίνεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό με 1 απλό αίτημά σας, μέσα από το σύστημα υποστήριξης που σας παρέχουμε. Η υπηρεσία παραμένει ενεργή για όσο χρονικό διάστημα την διατηρείτε.
 13. Αναβαθμίσεις εφαρμογών : Για λόγους ασφαλείας και ομαλής λειτουργικότητας των Ιστοσελίδων και εφαρμογών σας, αναλαμβάνουμε πλήρως την υποχρέωση να εγκαθιστούμε όλες τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τις Ιστοσελίδες σας, αλλά και την αντιμετώπιση του όποιου λειτουργικού προβλήματος μπορεί να προκύψει από την όποια αναβάθμιση ώστε να μη σταματήσει η απρόσκοπτη λειτουργία των Ιστοσελίδων και εφαρμογών σας.
 14. Κύκλος χρέωσης : Ετήσιος : Όλα τα συνδρομητικά μας πακέτα, είναι σε ετήσια βάση χρέωσης.
Μπορώ να εγκαταστήσω επιπλέον Plugins;

Για την ομαλή και σωστή λειτουργία του Eshop σας, υποστηρίζουμε τα plugin που συνοδεύονται με το κάθε theme τα οποία επιτυγχάνουν την ομαλή λειτουργικότητα του eshop σας όπως ακριβώς βλέπετε και στο demo του κάθε Template. Plugins τρίτων κατασκευαστών μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργίες στη σωστή εμφάνιση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

Επίσης μπορούν να προκληθούν προβλήματα στη σωστή ενημέρωση του WordPress / Woocommerce και των εγκαταστημένων plugin του, προκαλώντας έτσι σοβαρά ζητήματα ασφαλείας της ιστοσελίδας σας. Για αυτό το λόγο μπορείτε μέσα από το σύστημα υποστήριξης που σας προσφέρουμε, να μας υποβάλετε αίτημα πιο plugin χρειαζόσαστε και θα το εγκαταστήσουμε εμείς για εσάς εφόσον ελέγξουμε τη συμβατότητα και σωστή λειτουργία του με τα υπόλοιπα εργαλεία που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας.

Υπάρχουν επιπρόσθετες Χρεώσεις;

Επιπλέον χρεώσεις δεν υπάρχουν, παρά μόνο αν θελήσετε κάποια επιπλέον λειτουργία για το eshop σας η οποία απαιτεί την αγορά, ενεργοποίηση και τροποποίηση κάποιου  module / plugin.

Μας ενημερώνεται μέσω του συστήματος υποστήριξης τι ακριβώς επιπλέον χρειάζεστε και εμείς σας δίνουμε το κόστος και χρόνο υλοποίησής του.

Μπορώ να μεταφέρω το E shop μου σε συνδρομητικό πακέτο;

Αν το eshop που έχετε τώρα είναι σε πλατφόρμα του Woocomerce η μεταφορά στη δική μας υπηρεσία Level Shop είναι σχετικά απλή και πολύ σύντομη χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Αν είναι σε άλλη πλατφόρμα ecommerce και θέλετε να τη μεταφέρετε στην υπηρεσία  Level Shop, θα πρέπει να εξετάσουμε τη δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων σας από κάποιο αρχείο (  excel, xml) και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της όλης διαδικασίας το οποίο διαφέρει ανά περίπτωση και βαθμό δυσκολίας μεταφοράς προϊόντων ή και παραγγελιών αν το επιθυμείτε από τη παλιά σας πλατφόρμα.

Χρειάζομαι αλλαγές σε εμφάνιση και λειτουργικότητα είναι εφικτό;

Η υπηρεσία Συνδρομητικών E Shop, είναι έτσι σχεδιασμένη σε μία λύση ενός κλασικού ηλεκτρονικού καταστήματος(eshop) για αυτό και είναι τόσο φθηνή.

Αλλαγές στα  Templates που βλέπετε σε χρώματα μπορούν να γίνουν με μικρή χρέωση. Λειτουργικές τροποποιήσεις επίσης μπορούν να γίνουν στα όρια του εφικτού με επιπλέον χρέωση, χωρίς όμως αυτές οι τροποποιήσεις να επηρεάζουν μελλοντικά   τις όποιες αναβαθμίσεις της πλατφόρμας του Woocommerce.

Αν επιθυμείτε ειδικές λειτουργίες & μεγάλες αλλαγές για το eshop σας, τότε πείτε μας τις ανάγκες σας και εμείς θα σας προτείνουμε μία λύση η οποία θα ανταποκρίνεται και θα προσαρμοστεί στις δικές σας απαιτήσεις τόσο σε αισθητικό αλλά και λειτουργικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Βλέπω διαφορετικές τιμές στα E Shop, τι σημαίνει αυτό;

Η πολύχρονη εμπειρία μας στη κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, μας έχει δώσει τις γνώσεις ώστε να γνωρίζουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό εμπόριο ( ecommerce).

Για αυτό το λόγο προτείνουμε ποικίλες λύσεις, αναλόγως των απαιτήσεων και των αναγκών του κάθε πελάτη. Η κάθε λύση που προτείνεται υλοποιείτε και υποστηρίζετε πλήρως από το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

Η κάθε λύση ξεχωριστά έχει τις δικές της δυνατότητες και τρόπους λειτουργίας οι οποίοι προσαρμόζονται με τις ανάλογες παρεμβάσεις μας ή τη προσθήκη εργαλείων, στο τρόπο που επιθυμεί ο κάθε πελάτης.

Φυσικά εξειδικευμένες λειτουργίες μπορούν να προστεθούν με το ανάλογο κόστος.

Μεταφορά του E shop μου σε άλλη εταιρεία Φιλοξενίας

Αν επιθυμείτε τη μεταφορά του eshop σας σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ισχύουν τα παρακάτω:

Για την υπηρεσία  Συνδρομητικών E shop. Η υπηρεσία έχει συνδρομητικό χαρακτήρα, με όλα τα οφέλη της συνεχούς υποστήριξης, αναβαθμίσεων και σωστής λειτουργίας της υπηρεσίας σας. Η υπηρεσία διατηρείται ενεργή όσο υπάρχει ενεργή η συνδρομή από εσάς. Δεν παρέχεται πρόσβαση σε Cpanel ούτε backup των αρχείων και δεδομένων σας. “Η υπηρεσία είναι συνδρομητική.”

Για τα υπόλοιπα πακέτα E Shop (Cs Cart, Prestashop) εφόσον επιθυμείτε την μεταφορά σας σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας, μας υποβάλετε ανάλογο αίτημα μεταφοράς φιλοξενίας και  ότι επιθυμείτε να σας παραδώσουμε το τελευταίο σας  Backup. Οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν όλα τα στοιχεία απόκτησης του τελευταίου σας  Backup, και στη συνέχεια θα μπορείτε να μεταφερθείτε σε άλλη φιλοξενία.

Προσοχή : Η μεταφορά σας σε άλλη φιλοξενία δεν γίνεται από τους δικούς μας Τεχνικούς. Είναι δική σας ευθύνη.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ

Δεν βρήκατε απαντήσεις; Ρωτήστε μας  ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

  Η ομάδα υποστήριξης μας
  θα σας βοηθήσει 24/7

  Για πελάτες

  Υποστηρίζουμε πλήρως τους πελάτες μας με επιτυχία.

  Για συνεργάτες

  Είμαστε δίπλα σε κάθε μας συνεργάτη για οποιαδήποτε βοήθεια.

  Για κάθε επιχείριση

  Υποστηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους.

  Ξεκινάτε τώρα;

  Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.